Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metody ředění a konzervace inseminačních dávek u prasat
(Karolína Kapounová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cfypog// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
(Jana ONDRUŠOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4quhxt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Materiálový průzkum a konzervace zkorodovaných olověných liter metodou elektrolytické redukce
(Karel Rapouch)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w74cr/ | Chemie / Chemie konzervování - restaurování | Práce na příbuzné téma
Sušení jako metoda konzervace masa a masných výrobků
(Eva Velecká)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pgzxzj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čištění a konzervace osteologického materiálu
(Kristýna Štípková)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mcivc/ | Antropologie / | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
(Annette Bedřichová)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yyfqv/ | Filologie / Japanistika | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
(Barbora Ruffíni)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma