Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syřidlo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
 (Pavlína Koláčková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
 (Irena Stašková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx48tt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Variabilita genu kappa-kasein u plemene brown swiss v České republice
 (Martin Sloupenský)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nkonpx// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Vliv genetických variant kaseinu na využitelnost mléka v potravinářství
 (Helena Kavalcová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//svgbl1// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
 (Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma