Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syřidloKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
(Pavlína Koláčková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
(Irena Stašková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sx48tt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Variabilita genu kappa-kasein u plemene brown swiss v České republice
(Martin Sloupenský)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nkonpx// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv genetických variant kaseinu na využitelnost mléka v potravinářství
(Helena Kavalcová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//svgbl1// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
(Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma