Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Konceptualizace a metafory: kontrastivní analýza somatické frazeologie v češtině a španělštině
 (Sandra ROZSNYOVÁ)

2022, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//86e7yg// | Filologie / Španělský jazyk | Práce na příbuzné téma

Kognitivní obraz nohy v litevské frazeologii
 (Šárka Zdražilová)

2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xvibu/ | Filologie / Baltistika | Práce na příbuzné téma

Chuť barev
 (Daniel DUFEK)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//g1ywoe// | Výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání / Výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání / Hudební kultura se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Chuť na kremroli aneb upocené letní odpoledne
 (Jan PISKAČ)

2021, Bakalářská práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//z65uk0// | Výtvarná umění / Multimediální design, specializace Animovaná a interaktivní tvorba | Práce na příbuzné téma

Motivace žáků SZŠ, aneb vytrácí se během studia chuť pomáhat druhým?
 (Alena Dvořáková)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hss2e/ | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma

Marketingová a komunikační strategie kuchařky S jídlem roste chuť
 (Petra Kovácsová)

2018, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rvdym4// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
 (Karolína Mašková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vůně a chuť vína
 (Marika Tesařová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdgu7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Dobrou chuť!
 (Žaneta Chrobočková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//axzmx7// | Teorie a praxe audiovizuální tvorby / Animovaná tvorba | Práce na příbuzné téma

Chuť a její různé aspekty
 (Ivana Rufferová)

2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ax3kz/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma