Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konceptualizace a metafory: kontrastivní analýza somatické frazeologie v češtině a španělštině
(Sandra ROZSNYOVÁ)2022, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//86e7yg// | Filologie / Španělský jazyk | Práce na příbuzné téma
Kognitivní obraz nohy v litevské frazeologii
(Šárka Zdražilová)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xvibu/ | Filologie / Baltistika | Práce na příbuzné téma
Chuť barev
(Daniel DUFEK)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//g1ywoe// | Výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání / Výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání / Hudební kultura se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Chuť na kremroli aneb upocené letní odpoledne
(Jan PISKAČ)2021, Bakalářská práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//z65uk0// | Výtvarná umění / Multimediální design, specializace Animovaná a interaktivní tvorba | Práce na příbuzné téma
Motivace žáků SZŠ, aneb vytrácí se během studia chuť pomáhat druhým?
(Alena Dvořáková)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hss2e/ | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Marketingová a komunikační strategie kuchařky S jídlem roste chuť
(Petra Kovácsová)2018, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rvdym4// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
(Karolína Mašková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vůně a chuť vína
(Marika Tesařová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdgu7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Dobrou chuť!
(Žaneta Chrobočková)2017, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//axzmx7// | Teorie a praxe audiovizuální tvorby / Animovaná tvorba | Práce na příbuzné téma
Chuť a její různé aspekty
(Ivana Rufferová)2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ax3kz/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma