Theses on the same topic (having an identical keyword):
biogenní aminyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv vybraných faktorů na kulturu degradující biogenní aminy v podmínkách \kur{in vitro}
(Iva Březinová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tblbkq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biogenní aminy v potravinách
(Tomáš Macek)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1smhuo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
(Kateřina Swaczynová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vnější faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných grampozitivních bakterií
(Veronika GAJAROVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zsmiz1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií s dieteticko-léčebnými účinky
(Khatantuul PUREVDORJ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//icbp43// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic