Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biogenní aminy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kulturu degradující biogenní aminy v podmínkách \kur{in vitro}
 (Iva Březinová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tblbkq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v potravinách
 (Tomáš Macek)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1smhuo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
 (Kateřina Swaczynová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vnější faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných grampozitivních bakterií
 (Veronika GAJAROVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zsmiz1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií s dieteticko-léčebnými účinky
 (Khatantuul PUREVDORJ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//icbp43// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)