Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
(Žaneta Janíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Webový portál pro celiaky
(Jan Omáčka)2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2uptbb// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
(Petra Lupoměská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ltwx4a// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vojtíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
(Kateřina Cahelová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma