Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Sledování antioxidační aktivity u brojlerových kuřat při zkrmování pšenice s netradičním zabarvením
(Lenka Zindulková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3qy89l// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
(Veronika Jančová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
(Jozef Damašek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Cereálie - aktivní složky, biologické účinky a vybrané aplikace v potravinářství
(Andrea Lichnová)2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l6mr6b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Cereálie - aktivní složky, biologické účinky a vybrané aplikace v potravinářství
(Andrea Lichnová)2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5mkuyp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma