Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
majonézaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti majonézy
(Petra VOLKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d1dc3d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
(Jiřina Němčíková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
(Kateřina Cahelová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma