Theses on the same topic (having an identical keyword):
Klíčová slovaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití magnetických částic při izolaci DNA z výrobků z obilovin
(Anastasiia Starenkova)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//334oe5// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Optimalizace izolace DNA z rostlin máku a makových výrobků.
(Václav ZAHRADNÍK)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0gw086// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Theses on a related topic
Metody izolace a archivace DNA z živočišných tkání
(Lenka Dratvová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lnjhjs// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
(Kateřina Moudrá)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
(Vendula PACHLOVÁ)2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic