Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Využití magnetických částic při izolaci DNA z výrobků z obilovin
 (Anastasiia Starenkova)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//334oe5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace izolace DNA z rostlin máku a makových výrobků.
 (Václav ZAHRADNÍK)

2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0gw086// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Metody izolace a archivace DNA z živočišných tkání
 (Lenka Dratvová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lnjhjs// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
 (Vendula PACHLOVÁ)

2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)