Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Využití rostlin čeledi hluchavkovité při výuce (nejen) chemie na základní škole
 (Michaela Šplíchalová)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ma39v/ | Učitelství přírodopisu pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Charakteristika rostlin z čeledi hluchavkovité a analýza jejich antioxidačních vlastností
 (Nikola Vlková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nna03e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fytofágní hmyz na pěstovaných rostlinách čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae)
 (Kateřina Janatová)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qatbw/ | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Biologicky významné látky bylinných čajích u čeledi hluchavkovité a hvězdnicovité
 (Lenka Stejskalová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1jo2sy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
 (Natálie Sonia Měrková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)