Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sušenky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
 (Adéla Petrůjová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
 (Jozef Damašek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma