Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

sušenky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
 (Adéla Petrůjová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
 (Jozef Damašek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic