Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
 (Hana Kosová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
 (Beatrice Giampaglia)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční potenciál zrna netradičních genotypů pšenice
 (Barbora Burešová)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//henq9a// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma

Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
 (Veronika Kratzmannová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Kvalita zrna barevné pšenice
 (Jiří Hamáček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dpm4f1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
 (Romana Šebestíková)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9v1epu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)