Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
(Hana Kosová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
(Beatrice Giampaglia)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční potenciál zrna netradičních genotypů pšenice
(Barbora Burešová)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//henq9a// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
(Veronika Kratzmannová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalita zrna barevné pšenice
(Jiří Hamáček)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dpm4f1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
(Romana Šebestíková)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9v1epu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma