Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
(Martin Helis)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rnn6af// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
(Václav Maťátko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Zařazení barevné pšenice "ZORA" s vysokým obsahem antokyanů na parametry užitkovosti nosnic na konci snáškového cyklu
(Michaela Schořová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0s1f0s// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování na obsah karotenoidů v zrnech pšenice s barevným endospermem a aleuronem
(Adam Kos)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fwx8pd// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Zkrmování pšenice s vyšším obsahem anthokyanů u nosnic v závěru snášky
(Iva Trněná)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5h6wah// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma