Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 17 theses)
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Sledování antioxidační aktivity u brojlerových kuřat při zkrmování pšenice s netradičním zabarvením
 (Lenka Zindulková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3qy89l// | Zootechnika / Krmivářství | Theses on a related topic

Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
 (Veronika Jančová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
 (Zlata Lysáčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutriční hodnota ovesného oleje a jeho stabilita vůči oxidaci
 (Šárka Jonášová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//svavzc// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
 (Zlata Lysáčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 17 theses)