Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení minerálních prvků v netradičních surovinách cereálních směsí
(Romana Velíšková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ucopki// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
(Tereza Šťastná)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic