Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
 (Natálie Sonia Měrková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
 (Jakub Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Účinek kofeinu a placebo kofeinu podaného v kávě a jeho vliv na výsledky testu pozornosti.
 (Barbora Hořáková)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/skqln/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Kofein jako riziko, nebo protektivní faktor?
 (Aneta HORKÁ)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//0fu6aq// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)