Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Female characters in The Great Gatsby and Breakfast at Tiffany´s
(Nikola Kořínková)2017, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//yh7myf// | Filologie / Anglický jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
Komparace knižního a filmového zpracování Snídaně u Tiffanyho
(Dita Svačinová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//b502ic// | Vizuální a literární umění / Literární tvorba | Práce na příbuzné téma
Marketingový mix kaviarni: prípadová štúdia podniku EMA espresso bar
(Jakub Vreštiak)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nwnkm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
(Barbora Blechová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Business Plan for Café-bar "Ave"
(Khashimzhan Arziyev)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/nf91z/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
(Jan Pavlíček)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Research on the Perception of Progress Bar Distortions
(Marek Augustin)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e4otr/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie kavárny Legenda Café bar Est. 2014
(Michal Muláček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/s3gxh/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma