Theses on the same topic (having an identical keyword):
ocimum basilicumKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
(Vít Guiglielmo Mišurec)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Fytochemické studium vybraných genotypů bazalky pravé (Ocimum basilicum L.)
(Karolína KOMZÁKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//uhticf// | Biochemie / | Theses on a related topic
Využití antioxidační aktivity rostlin čeledi hluchavkovitých v potravinách a výživě
(Diana Chrpová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87pepe// | Zahradnictví / | Theses on a related topic
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
(Vít Guiglielmo Mišurec)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Bioaktivní látky v zeleném koření
(Lucie ARNOŠTOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4iy8nf// | Specializace v pedagogice / Přu-Chu | Theses on a related topic
Využití přírodního pesticidu na bázi azadirachtinu v akvaponických systémech: Vliv na růst bazalky pravé (Ocimum basilicum) a na nitrifikační bakterie
(Vendula PUHANOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x6u6hk// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana vod | Theses on a related topic
Fyziologická a metabolomická charakterizace vybraných genotypů bazalky pravé pěstovaných za kontrolovaných podmínek
(Karolína KOMZÁKOVÁ)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0afv3b// | Biochemie / | Theses on a related topic
Výnos a kvalita bazalky pěstované v aeroponickém systému
(Radim Novotný)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jnhvc4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Pěstování bazalky v substrátech s podílem kapalné složky digestátu - hodnocení koloběhu mikroprvků
(Martina Zachovská)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//296y7a// | Zahradnictví / Zahradní a krajinářské úpravy | Theses on a related topic
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
(Vít Guiglielmo Mišurec)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic