Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ciderKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
(Anita Rejdlová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
(Ondřej Novotný)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kiyvvz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
(Jakub Sojka)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ochucených ciderů
(Jana Jarešová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dwqwb2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma