Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradiční, gastronomické, surovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Netradiční suroviny v gastronomii
(Jana Stloukalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
(Tomáš Kalina)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
(Irena Lukeštíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů
(Kateřina MELENOVSKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5pptz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.
(Tereza VANČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//8wd0at// | Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
(Lucie PAVCOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.
(Pavel VYHLÍDAL)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//5kqrqn// | Specializace v pedagogice / Informační výchova se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví - oblast zdravá výživa se zaměřením na ovoce, zeleninu a luštěniny.
(Tereza VANČÍKOVÁ)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//q3yt4r// | Učitelství pro základní školy / Učitelství českého jazyka pro 2. stupeň základních škol a učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma