Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

netradiční, gastronomické, suroviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Netradiční suroviny v gastronomii
 (Jana Stloukalová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
 (Tomáš Kalina)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
 (David Janáček)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
 (Irena Lukeštíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
 (Diana Mráziková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů
 (Kateřina MELENOVSKÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5pptz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.
 (Tereza VANČÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//8wd0at// | Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
 (Lucie PAVCOVÁ)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Konzumace ovoce a zeleniny u žáků na 2. stupni základních škol.
 (Pavel VYHLÍDAL)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//5kqrqn// | Specializace v pedagogice / Informační výchova se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví - oblast zdravá výživa se zaměřením na ovoce, zeleninu a luštěniny.
 (Tereza VANČÍKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//q3yt4r// | Učitelství pro základní školy / Učitelství českého jazyka pro 2. stupeň základních škol a učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma