Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
(Jaroslav Samek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
(Zuzana Fenclová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zulhfa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
(Veronika Halamková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6nleu4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
(Milena HLÁSNÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s7q70j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace v technologii výroby mražených krémů
(Sabina Malá)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených krémů
(Aneta Kašparová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii mražených krémů
(Dominika Pastorková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u089uc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
(Aneta Kašparová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma