Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mražený krém

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
 (Jaroslav Samek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
 (Zuzana Fenclová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zulhfa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
 (Veronika Halamková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6nleu4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
 (Milena HLÁSNÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s7q70j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Inovace v technologii výroby mražených krémů
 (Sabina Malá)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených krémů
 (Aneta Kašparová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii mražených krémů
 (Dominika Pastorková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u089uc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)