Theses on the same topic (having an identical keyword):
Sous-videKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
(Václav Simmerl)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bwynuv// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Theses on a related topic
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
(Anna Kobylková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Theses on a related topic
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
(Michaela Merclová)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic