Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
(Radka Smržová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomie v Pardubickém kraji
(Soňa Sedláčková)2015, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ibbjf// | Sociologie / Sociální antropologie | Práce na příbuzné téma
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
(Adéla Staňková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13678/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
(Linda Králová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14586/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie a zdravý životní styl
(Zdeněk ELFMARK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99qw4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
(Anna Zapletalová)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
(Dominika Friedlová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma