Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

macerát

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
 (Tereza HONYSZOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Analýza složení odpadů ve vybraném regionu
 (Michal Weidenthaler)

2023, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3833gs// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma

Výroba macerátů a likérů z ovocných surovin
 (Charlotte Vlková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h12los// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
 (David Kejř)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Výroba macerátů a likérů z ovocných surovin
 (Charlotte Vlková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h12los// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Viskozita likérů
 (Anna Menšíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q12e2q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma