Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
macerátKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
(Tereza HONYSZOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza složení odpadů ve vybraném regionu
(Michal Weidenthaler)2023, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3833gs// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma
Výroba macerátů a likérů z ovocných surovin
(Charlotte Vlková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h12los// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Výroba macerátů a likérů z ovocných surovin
(Charlotte Vlková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h12los// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Viskozita likérů
(Anna Menšíková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q12e2q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pěstování, sklizeň a zpracování rakytníku řešetlákového (Hippophäe rhamnoides) na půdách v LFA a návrh užitného vzoru výroby bylinného léčivého likéru z jeho plodů ve směsi s plody bezu černého (Sambucus nigra).
(Marcela HAVLÍKOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s5c3mu// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma