Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Chuťové látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Významné výživové látky v cibulové zelenině
(Radek MIKLAS)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hxg8u// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
(Nikola Vrtalová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
(Nikola Vrtalová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma