Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
(Marie Kudrnáčová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
(César Hakizimana)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n0i1sj// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma
Stanovení lignanů v hroznových jádrech
(Ivana Štrauchová)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kyxbb/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma