Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
 (Alena BRABCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)