Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
DHAKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv doby obohacování krmiva o nenasycené mastné kyseliny na vybrané parametry jatečné hodnoty prasat se zřetelem na kompozici mastných kyselin intramuskulárního tuku
(Jiří Pantoflíček)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42m765// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
(Alena Tokareva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ucm6a3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nenasycené mastné kyseliny
(Zdeněk Brunclík)2010, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wy3g0/ | Tělesná výchova a sport / Speciální edukace bezpečnostních složek | Práce na příbuzné téma
Nenasycené mastné kyseliny ve stravě hospitalizovaných pacientů
(Veronika KONHEFROVÁ)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3b3sv3// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Úloha kyseliny dokosahexaenové v regulaci apoptózy nádorových buněk tlustého střeva
(Martin Krkoška)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/r1eds/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Trans nenasýtené mastné kyseliny vo výžive človeka
(Lucia Balleková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1azy4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení rostlinných pomazánek na bázi skořápkových plodů
(Lucie Rajmicová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yqysw3// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení rybích sendvičů na českém trhu
(Anna Šebestíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//on4ap6// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení makových nápojů
(Michaela Bartáková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v5nxk4// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma