Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení biopřístupné frakce kovů v potravinách
(Tereza Walachová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pqlmf/ | Chemie / Analytický chemik - manažer chemické laboratoře | Práce na příbuzné téma
Kovy a polokovy v potravinách
(Zuzana Životská)2019, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ucq3a/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
(Libor Pazdera)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/amoxc/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Látky narušující hormonální rovnováhu v potravinách
(Martin Kizovský)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xk3wl/ | Chemie / Chemie životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Nekalé obchodní praktiky na potravinách
(Žaneta Hrubešová)2015, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/grz4g/ | Právní specializace / Právo a podnikání | Práce na příbuzné téma
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
(Petra Parůžková)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma