Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
(Simona HYBŠOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v silážích
(Nela Jandeková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Lucie TOTHOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.
(Jana PEKÁRKOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4lz7n3// | Učitelství pro základní školy / Př-Ch/ZŠ | Práce na příbuzné téma