Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
 (Lucie TOTHOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.
 (Jana PEKÁRKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4lz7n3// | Učitelství pro základní školy / Př-Ch/ZŠ | Práce na příbuzné téma