Theses on the same topic (having an identical keyword):
molekulární gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
(Nicole Frýbortová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Theses on a related topic
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
(Michaela Merclová)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic