Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

molekulární gastronomie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
 (Nicole Frýbortová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Theses on a related topic

Česká gastronomie v 21. století
 (Lenka MACOURKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
 (Barbora Bartuňková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Využití metody Sous vide pro přípravu masa
 (Dominika Tamaši)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
 (Michaela Merclová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)