Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Česká republikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Ruská kuchyně v České republice
(Kateřina Malá)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/k2987/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Česká ryba v kuchyni
(Kateřina Veselá)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tfot3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
(Tai Ge Liu)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dtutl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza italské gastronomie v České republice
(Andrea Nekvindová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6751/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Strategická analýza společnosti Bidfood Czech Republic s.r.o.
(Ali-Ashina Naizabek)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/90426 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
(Zuzana Kozlovská)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14841/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Defining and Evaluating a Health and Well-being Destination in the Czech Republic
(Natalia Bychkova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13760/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
The Analysis and Development of Spa Resorts in the Czech Republic
(David Podpěra)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11130/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma