Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza překladu jídelních lístků do angličtiny
(Nathalia Jirglová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ojw66/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza překladu jídelních lístků do angličtiny
(Nathalia Jirglová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ojw66/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán založení restaurace v pražské lokalitě s orientací na pivní produkty doprovázené masovými pokrmy
(Oskar Webr)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91059 | Manažer obchodu / | Práce na příbuzné téma
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
(Filip Waschek)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/u4b0t/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma