Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Využití menu engineeringu v gastronomii
 (Barbara Hladíková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
 (Kateřina Košťálová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)