Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
AnalýzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
(Ivana Ružičová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Využití menu engineeringu v gastronomii
(Barbara Hladíková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka
(David Vála)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8735/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma