Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Culinary Crossroads: A study of dish names in English and Chinese language within Michelin awarded restaurants in Taiwan
(Daniel Lechovič)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzyra/ | Čínská studia / | Theses on a related topic
Čínská kuchyně jako lék - historická a současná perspektiva
(Kateřina BABKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//roavw2// | Filologie / Čínská filologie | Theses on a related topic
Integration and use of Chili pepper in Traditional Chinese Medicine
(Juraj Pavúk)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/haqo3/ | Čínská studia / | Theses on a related topic
Mýty a fakta čínské kuchyně - autentičnost kuchařek o čínské kuchyni vydaných v Česku
(Kateřina ŠAMAJOVÁ)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//b0tm0h// | Filologie / Anglická filologie - Čínská filologie | Theses on a related topic
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech.
(Jarmila Farníková Fabišová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13005/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
(Patrik Hajn)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/b7mb5/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Migration of spices and their integration in national gastronomy
(Nikita Fomin)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie
(Ekaterina Popova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5892/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Lehnwörter deutscher Herkunft im Ukrainischen (Sachbereiche Gastronomie, Kochen und Essen)
(Valeriia Borysova)2023, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i2r4n/ | Německý jazyk a literatura / Německá jazykověda | Theses on a related topic