Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Gap analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Mezipodnikové srovnání společnosti DMC management consulting s.r.o. s konkurencí na základě finačních výkazů
 (Dominik Tejnor)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/asv08/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Comparison of the management systems of international organizations dealing with human rights in selected countries
 (Nadiia Ivanova)

2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/31058 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Comparison of human resource management in terms of different cultural
 (Anna Straková)

2014, Diplomová práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/ruh4gw/ | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma

Comparison of soil microbial activity on sites with different forest management practices
 (Jiří Volánek)

2016, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pvq1yy// | European Forestry / | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
 (Lucie Kondelíková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gt7pu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů
 (Ondřej Hrabě)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant
 (Lucie Kratochvílová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční a novodobé pivní restaurace
 (Barbora Hlavatá)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)