Theses on the same topic (having an identical keyword):
gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hodnocení kvality přepravních služeb v příměstské železniční dopravě
(Tereza Bittmannová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/g6ymu/ | Dopravní technologie a spoje / Technologie dopravy a přepravy | Theses on a related topic
Business Analysis of a Start-Up Company in the Czech Republic and Russian Federation
(Veronika Fomicheva)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69112 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Theses on a related topic
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
(Alina Koltykova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
(Karolína Worková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
(Adam Psota)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
(Anna Dostálová)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vdrf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Tradiční a novodobé pivní restaurace
(Barbora Hlavatá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
(Barbora Šilerová)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3by0in// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Theses on a related topic
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
(Valerie Georgiyeva)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/yq6ov/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic