Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Business Analysis of a Start-Up Company in the Czech Republic and Russian Federation
 (Veronika Fomicheva)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/69112 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma

Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
 (Alina Koltykova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
 (Adam Psota)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
 (Anna Dostálová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vdrf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční a novodobé pivní restaurace
 (Barbora Hlavatá)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
 (Anna Votočková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
 (Barbora Šilerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3by0in// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
 (Valerie Georgiyeva)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/yq6ov/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Italská gastronomie v České republice
 (Tereza Hronová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)