Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Podnikatelský záměr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 37 prací)
Moderní trendy v marketingové komunikaci
 (Dennis Horyna)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/iz4qi/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Trendy výběru zaměstnanců, požadavky zaměstnavatelů na uchazeče o pozici marketingový manažer
 (Oleg Bibik)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/bgx6z/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Trendy v řízení obchodních strategií v praxi podniku
 (Nigina Umbetova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/a3dpr/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Logistické trendy a jejich uplatnění v praxi moderního poskytovatele logistických služeb
 (Jiří Pospíšil)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/e5g0l/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy řízení podniku
 (Jaroslav Grézl)

2016, Bakalářská práce, Moravská vysoká škola Olomouc / Moravská vysoká škola Olomouc

http://theses.cz/id//x22yws// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
 (Kristýna Roušarová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
 (Anna Dostálová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vdrf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
 (Markéta Roženková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//esrur2// | Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionu | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na otevření dietní restaurace
 (Marie Vlčková)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/85512 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma

Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie
 (Lucie Hajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qoa0my// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 37 prací)