Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

betalainová barviva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vliv stáří a infekčního tlaku na obsah fenolických látek u rajčete
 (Tereza Heinrichová)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kzulo/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah kyseliny askorbové ve vybraném sortimentu produktů typu "microgreens"
 (Michaela Suchyňová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3kciym// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vlivu odrůdy na obsah betalainových barviv v bulvách salátové řepy
 (Anežka AUEROVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cz9jmt// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních látek v obilovinách z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
 (Adéla Antošová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dmlwww// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vplyv spracovania čučoriedok na obsah biologicky aktívnych látok
 (Viktória Balaščáková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ii4y75// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
 (Sylva RAJDLÍKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Práce na příbuzné téma

Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus
 (Anežka Šuráňová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9wv7c4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
 (Barbora Kvášová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)