Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dietetický významKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zdroje inulinu v potravě a jeho dietetický význam
(Eva Šebestová)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/if6k2/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Význam syntázy mastných kyselin v působení dietetických mastných kyselin na epiteliální buňky tlustého střeva
(Jana Bogorová)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/haoun/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Význam jelenovitých (Cervidae) v užitkových chovech.
(Jan Sečkař)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xfdhg4// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Význam piva ve výživě a jeho vliv na lidské zdraví
(David Vrkoč)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7qbbi7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie chovu na složení kozího mléka
(Monika Relichová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nbg8gw// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Změny během zpracování sladkovodních ryb
(Tomáš Kühn)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pm53q4// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
(Tomáš Macek)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality služeb
(Jan Riegert)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7l1gsx// | Inovativní podnikání / | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
(Vendula Kůrová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma