Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Bakterie mléčného kvašeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
(Ivana Pešková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
(Ivana Pešková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na produkci biogenních aminů u Lactococcus lactis subsp. lactis
(Eva POLLAKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vh742o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
(Ivana Pešková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
(Ivana Pešková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma