Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
(Kristina Heřmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3mfrsp/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Zdroje inulinu v potravě a jeho dietetický význam
(Eva Šebestová)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/if6k2/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Charakterizace škrobu a inulinu pomocí GPC v potravinářských materiálech
(Roberta Filepová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//9pj28x// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma