Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
 (Kristina Heřmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3mfrsp/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zdroje inulinu v potravě a jeho dietetický význam
 (Eva Šebestová)

2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/if6k2/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Charakterizace škrobu a inulinu pomocí GPC v potravinářských materiálech
 (Roberta Filepová)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//9pj28x// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma