Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
(Valeriya Bondareva)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bm0ahf// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
(Soňa Hroudová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v56uwb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic
Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
(Michaela Hrdličková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.
(Antonín PEŠTA)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rb9x6b// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Theses on a related topic
Receptury a současná jakost masných výrobků
(Tereza Bočková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic